top of page

Portret shoot

We kiezen samen een mooie locatie die past bij jou en waar je de foto's voor wilt gebruiken. Lekker ontspannen buiten in de natuur of op een rustig plekje in de stad. Een stoere industriële fotoschoot locatie kan ook. Mijn fotoshoots verlopen op gevoel en intuïtie. Daarbij improviseer ik op wie jij bent! Ik zorg voor foto's waar je ontspannen op staat. Authentiek, losjes en niet te geposeerd.

♥  1 uur fotografie
♥+/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

♥ Minimaal 20 digitale bestanden naar keuze. Aangeleverd via Wetransfer

♥ 150,- euro

Kids shoot

Spontaan, ongedwongen en energiek!!

Time flyes....voor je het weet zijn die lieve kleine kinderen alweer groot. Ik geef de mogelijkheid om de mooiste en grappigste momenten van je kinderen vast te leggen.We spreken af op de locatie naar keuze, denk aan bossen, grasvelden, speeltuinen of meertjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens de shoot is het mogelijk om de kids een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is. De shoot is het meest geschikt voor peuters, kleuters en kinderen tot en met 10 jaar. Na afloop krijgen de kinderen een klein cadeautje mee naar huis. Tip: Laat je kind(eren) het favoriete speelgoed meenemen. Bijvoorbeeld een loopfietsje, step, pop, auto, voetbal of favoriete knuffel. 


♥ 1 uur fotografie

♥ +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

♥ Minimaal 20 digitale bestanden naar keuze. 
Aangeleverd via Wetransfer
♥ Leuke attentie voor de kids aan het einde!
♥ Spontaan en gezelligheid staat voorop!

♥ Prijs 200,-

Zwangerschaps shoot

De mooiste manier om je herinnering aan deze bijzondere tijd in je leven vast te leggen. Mooie foto’s beginnen met een goede voorbereiding. Vooraf voeren we een gesprek jouw stijl en wensen. Aan de hand van een serie foto’s leer ik begrijpen wat jij/jullie willen. We ontmoeten elkaar op een locatie die jou aanspreekt; een bos of park, strand, de binnenstad, of bij u thuis. Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is rond je 36ste week.

De buik is dan flink groot, en jij hebt nog lekker veel energie!

Heb je hulp nodig met de outfit keuze voor jouw fotoshoot? Geen probleem! Ik help je met het kiezen van je outfit via een handige PDF met tips en aanvullend en persoonlijk styling advies via de mail. Zo ga je geheel onbezorgd je fotoshoot in. Je kunt alleen komen, maar met je partner is leuker! Uiteraard mag je ook iemand anders meenemen. Bij wensen voor de shoot kun je denken aan: speels, kleurrijk, vrolijk,ingetogen, vooral de focus op het geluk van jullie tweeën. Boudoir: donkere beelden met mooie licht accenten die de rondingen mooi weergeven. Focus op de details.

Spelen met attributen: kinderschoentjes, muisjes, bordjes met aankondiging.


♥ 1,5 uur fotografie

♥ +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

♥ Minimaal 20 digitale bestanden naar keuze. 
Aangeleverd via Wetransfer

♥ Prijs 175,-

Ben je zwanger en weet je nu al dat je door mij ook je newborn fotoshoot wilt laten maken? Ik heb een prachtige combinatiedeal voor 2 fotoshoots; namelijk een zwangerschapsshoot en newbornshoot voor een gereduceerde prijs. 

Neem hiervoor contant met mij op via onderstaande contact gegevens.

New Born shoot

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby en vind plaats in de eigen omgeving van de baby.

Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van jullie kindje staat centraal. We overleggen samen wat een geschikte plek is om foto’s te nemen. Ik neem rustig de tijd en plan er 2 uur voor in. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens je zwangerschap kun je al een babyshoot boeken. Je uitgerekende datum zet ik in mijn agenda en wanneer de baby geboren is, nemen jullie contact op om een afspraak te maken. De foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Na deze periode is het uiteraard ook mogelijk om een babyshoot in te plannen. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen. De mini vingertjes, de kleine teentjes, het neusje, de haartjes die al beginnen te groeien… het is allemaal nog zo klein. Een paar jaar later kun je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein het kindje was vlak na de geboorte. Hoe leuk is het om daar een collage van te maken? Ik neem enkele materialen mee waarmee we kunnen spelen. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. Dit gaat niet van de tijd af. We kunnen als afsluiting van de fotoshoot ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusjes.

♥ 1,5 uur fotografie
♥ +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

♥ Minimaal 20 foto’s. Aangeleverd via wetransfer

♥ Inclusief familie foto's 

♥ Prijs 175,- euro

Familie shoot

Gezellig met de hele familie een uurtje het bos in, richting een mooi meertje of de hei op. Samen bepalen we een mooie locatie en nemen we aan het begin van de shoot de tijd om elkaar een beetje te leren kennen. Wat kun je verwachten? Een casual shoot in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Uit mijn eigen ervaring krijg je dan de mooiste foto's. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel! Eigen input is alleen maar leuk! 


♥ 1 uur fotografie 

♥ +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

♥Minimaal 20 digitale bestanden naar keuze. 
Aangeleverd via Wetransfer

♥ Prijs 175

Extra digitale bestanden
 

- Extra foto's kun je eventueel bijbestellen voor 10 euro per foto (de foto ontvang je dan als JPEG digitaal op hoge resolutie, in kleur en zwart-wit)

- De maximumprijs voor alle extra foto's uit de galerij is 99 euro.

Ook als er meer dan 25 foto's in de galerij zitten!

bottom of page