top of page

Wat kun je verwachten? 


Een fotoshoot in een ontspannen, natuurlijke en ongedwongen sfeer.
Authentiek, losjes en niet te geposeerd!
Uit mijn eigen ervaring krijg je dan de mooiste foto's.
We kiezen samen een mooie locatie die past bij jou/jullie wensen.
Bossen, grasvelden, meertjes of misschien wil je liever stoere industriële foto's? Uiteraard bespreken alle mogelijkheden van te voren via een persoonlijk gesprek. 

Newborn Fotografie vind plaats in de eigen omgeving van de baby.
Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van jullie kindje staat centraal. Ik neem rustig de tijd en plan er 2 uur voor in. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens je zwangerschap kun je al een babyshoot boeken. De foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Na deze periode is het uiteraard ook mogelijk om een babyshoot in te plannen. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren. Vaak slapen de kleintjes gewoon door, maar mochten ze wakker worden, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen. Dit gaat niet van de tijd af. We kunnen als afsluiting van de fotoshoot ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusje


Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is rond je 36ste week. Vooraf voeren we een gesprek om jouw stijl en wensen te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van enkele inspiratie foto’s van Pintrest. Attributen zijn van harte welkom! Denk hierbij aan kinderschoentjes, echo foto's, knuffels, bordjes met aankondiging.


♥ 1,5 uur fotografie
♥ +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast
♥ Minimaal 20 digitale bestanden naar keuze. 
Aangeleverd via Wetransfer
♥ Portretshoot 120,- euro

♥ Familie/friends 150,- euro
♥ Prijs voor New born of zwangerschapsshoot 175,-

bottom of page